Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin curier rapid (de exemplu FanCourier) cu număr de urmărire.

Costuri

Costurile de expediere a unui colet cu greutate de pana 1 kg este 17.85 Lei, TVA Inclus. Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului și în funcție de localitatea unde doriți să fie livrat coletul. Pentru fiecare kg suplimentar costul creste cu 1.19 Lei/kg. Daca apar costuri suplimentare in funcție de localitatea de livrare, veți fi contactat pentru confirmarea lor. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuri de livrare separat. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.
Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Livrarea gratuită

Ocazional oferim promoțional livrarea gratuită pentru comenzi de o valoare minimă în aria de acoperire a curierului fără km suplimentari. În cazul în care localitatea dumneavoastră se află pe lista cu km exteriori taxabili de către curierul rapid, veți fi contactat pentru confirmarea costului suplimentar.